خوب غذا بخوریم تا یادمان باشد
به گزارش فروش برتر، 1- هشت ساعت خواب کافی.2- مصرف روزانه یک عدد مولتی ویتامین. در مطالعات مختلف سبب افزایش ضریب هوشی بچه ها به مقدار 25 واحد شده است.3- مصرف آنتی اکسیدان هایی، مانند ویتامین سی (100-500 میلی گرم)، ویتامین ای (500-400 واحد بین المللی) و لیپوئیک اسید (50-10 میلی گرم)، از مغز در برابر تاثیر
خوب غذا بخوریم تا یادمان باشد
نویسنده:سالومه آرمین
چند راه آسان برای تقویت حافظه عبارت است از:
1- هشت ساعت خواب کافی.
2- مصرف روزانه یک عدد مولتی ویتامین. در مطالعات مختلف سبب افزایش ضریب هوشی بچه ها به مقدار 25 واحد شده است.
3- مصرف آنتی اکسیدان هایی، مانند ویتامین سی (100-500 میلی گرم)، ویتامین ای (500-400 واحد بین المللی) و لیپوئیک اسید (50-10 میلی گرم)، از مغز در برابر تاثیر مخرب و کشنده رادیکال های آزاد محافظت می نماید(البته زیرنظر متخصص تغذیه).
4- مطالعات مختلف نشان داده اند که غذاهای زیر می توانند به حافظه یاری نمایند:
- تمشک آبی که روزانه مصرف نصف فنجان از این گیاه توصیه می گردد.
- میوه و سبزیجات رنگی مانند توت فرنگی، انگور، انواع توت، آلبالو و اسفناج.
- ده غذای اصلی حاوی آنتی اکسیدان شامل آلو، کشمش، توت سیاه، تمشک آبی، سیر، کلم پخته، زغال اخته، توت فرنگی، اسفناج خام و انواع توت می باشد.
- نوشیدنی های مفید برای مغز شامل چای سیاه و چای سبز است، یک عدد چای کسیه ای می تواند یک چهارم تا یک سوم احتیاج روزانه به آنتی اکسیدان ها را تامین کند.
- مصرف روزانه 30تا 60 گرم ماهی را از قلم نیاندازید، خصوصا سالمون، ماکرل، ساردین و هرینگ.
- فسفاتیدیل سرین هم ماده ای است که به فراوری میانجی گر عصبی حافظه به نام استیل کولین یاری می نماید.
بعضی نبایدها برای مغز:
موارد زیر می توانند به شریان های مغزی آسیب برسانند:چری حیوانی اشباع، اسیدهای چرب ترانس و اضافه وزن که می تواند موجب بروز دیابت وآسیب دائمی به سلول های مغزی گردد.
با این حال شما برای یاری به حافظه و یادگیری به قندهای طبیعی احتیاج دارید، بنابراین مصرف برگه هلو، بادام زمینی، حبوبات، ماست و انواع غلات را از قلم نیاندازید. انواع نان وغلات با تامین کروم به حافظه و یاد گیری یاری می نمایند.
منبع:نشریه دنیای تغذیه - ش100
منبع: راسخون