طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با جادوی کره بادام زمینی طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با یاری کره بادام زمینی

به گزارش فروش برتر، در مقابل ویترین یک قنادی ایستاده اید. نگاه شما از یکی سینی به سینی دیگر حرکت می نماید. انواع شیرینی تر، خشک، کیک و بیسکویت در برابر شما صف آرایی نموده اند. کمی آب در دهان شما جمع شده و همراه با احساس گرسنگی، همچنان مردد ایستاده اید.

طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با جادوی کره بادام زمینی طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با یاری کره بادام زمینی

در حافظه شما طعمی از یک شیرینی یا بیسکویت خانگی نقش بسته است که در آن ویترین رنگارنگ و خوشمزه پیدا نمی کنید. طعمی که از دوران کودکی به یادگار مانده است. اثری چنین عمیق، به صرف کیفیت به دست نمی آید. طعم، ماندگار شده است، چرا که خالقش پدر یا مادر شما بوده است.

با بازخوانی این خاطره، قنادی را به حال خود رها می کنید. طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی را در اینترنت جست و جو نموده و راهی منزل می شوید.

بیسکویت بادام زمینی یکی از محبوب ترین شیرینی های خانگی است.

در آشپزخانه ایستاده اید و همچنان در پی یک روش ساده و سریع می گشت. حال نوبت شما رسیده است که تجربه چشیدن طعم دلنشین یک بیسکویت مقوی را برای کودک خود فراهم کنید. بادام زمینی انتخاب درستی خواهد بود.

دلیلش را به خوبی می دانید. سرشار از انواع ویتامین، پروتئین و حاوی مواد بسیار غنی است. از همه مهم تر، بین بچه ها محبوبیت دارد. حال جست و جوی طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی به انتها رسیده است.

طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با یاری کره بادام زمینی

شما کره بادام زمینی را انتخاب کردید، چرا که با خواص ویژه آن آشنایی دارید. با توجه به چربی اشباع نشده، تاثیر بسزایی در عملکرد قلب دارد. منبع مناسبی از فولیک اسید، فیبر، پروتئین و ویتامین B است. به همین دلیل به عنوان یک بیسکویت مقوی برای بچه ها شناخته می گردد.

اندازه کالری در هر 100 گرم600
زمان آماده سازی45 دقیقه
زمان لازم برای پخت12 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر (20 عدد)

از افراط پرهیز کنید! به دلیل کالری بالای کره بادام زمینی، بیسکویت آن نیز کالری بالایی پیدا می نماید. علی رغم فواید بسیار زیادی که کوکی بادام زمینی برای کودک دلبند شما دارد، باید جلوی افراط او را بگیرید. حال نوبت به تهیه مواد اولیه می رسد.

مواد مورد احتیاجمیزان لازم
کره بادام زمینینصف لیوان فرانسوی
کره پاستوریزهچهار قاشق غذاخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
آردیک پیمانه و نیم
بکینگ پودریک قاشق چایخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
تخم مرغدو عدد
شکر قهوه ای نصف لیوان فرانسوی

گام به گام با طرز تهیه بیسکویت بادام زمینی

توجه داشته باشید که برای دستیابی به برترین خروجی ممکن، باید مراحل را با دقت دنبال کنید.

مرحله اول

قبل از آغاز کار کره را از یخچال خارج کنید. باید هم دمای محیط و نرم گردد. این کار را یک ساعت قبل از مراحل آماده سازی انجام دهید. بکینگ پودر، آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.

مرحله دوم

کره که دیگر آب شده است و کره بادام زمینی را در ظرفی دیگر ترکیب و هم بزنید. 5 دقیقه هم زدن کافی است.

یکی از انواع بیسکویت مقوی برای بچه ها با طعم کره بادام زمینی است.

مرحله سوم

به ترکیب کره پاستوریزه و بادام زمینی، شکر قهوه ای را اضافه کنید. زمانی که کاملا مخلوط شدند، تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید. تا زمانی که ترکیبات پف نمایند به هم زدن ادامه دهید.

مرحله چهارم

حال نوبت اضافه کردن ترکیب نمک، بکینگ پودر و آرد است. ابتدا الک نموده و سپس اضافه کنید. در طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با هر طعم و موادی، همواره باید آرد را الک کرد. ریز شدن آرد از گوله گوله شدن آن در ترکیب مواد جلوگیری می نماید.

مرحله پنجم

سینی فر را روی میز کار قرار دهید. ابتدا داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. بهتر است کمی هم آن را چرب کنید. برای رسیدن به یک کوکی بادام زمینی که ظاهر زیبایی هم دارد، باید از دستان خود یاری بگیرید!

تکه های کوچک از خمیر را برداشته و در کف دست خود به صورت دایره و کوکی مانند، پهن کنید. سپس روی سینی و در فاصله پنج سانتی متری از یکدیگر بچینید. قبل تر فر را روشن نموده ایم. سینی را داخل فر گرم شده قرار می دهیم.

مرحله ششم

حدود 12 دقیقه صبر کنید. بیسکویت بادام زمینی شما کمی پف می نماید. کمی هم تغییر رنگ می دهد. سینی را از فر خارج کنید. اجازه دهید سرد گردد.

کوکی بادام زمینی در زمان بسیار کوتاهی آماده می گردد.

آیا از نتیجه زحمت خود راضی هستید؟ آن طعم آشنا و قدیمی تکرار شد؟ اگر هم چنین اتفاقی رقم نخورد، باکی نداشته باشید. این بار نوبت شما بوده است که طعمی ماندگار برای کودک خود خلق کنید. روشی که به شما آموزش داده شد، چندان سخت نیست.

طبیعتا برای بار اول، شما به چالش کشیده خواهید شد. زمانی که از این مرحله گذر کردید، می توانید کمی خلاقیت هم از خود بروز دهید. برای آنکه به گزینه ای دلخواه برای کودک شما تبدیل گردد، به آن روکش شکلاتی اضافه کنید. اگر از انجام این کار لذت برده اید، شما را به مطالعه طرز تهیه لیدی فینگر خانگی دعوت می کنیم.

سخن انتهای

باید به شما تبریک گفت. چرا که یک میان وعده عالی برای کودک خود فراهم نموده اید. البته سلامت کودک خود را از قلم نیاندازید. بهتر است که کره بادام زمینی شما عاری از چربی ترانس باشد. حتی می توانید خودتان کره را آماده کنید.

برای تهیه کره، اولویت با بادام زمینی خام است. امکان استفاده از بادام زمینی بو داده نیز وجود دارد. در کل کار سختی نیست. ظرف مدت سی دقیقه آماده می گردد. 400 گرم بادام زمینی، نصف قاشق مرباخوری نمک و یک قاشق عسل، تمام آن چیزی است که لازم دارید. پوست بادام را جدا کنید. با نمک و شعله کم بو دهید. زمانی که رنگ آن قهوه ای کم رنگ شد، بلافاصله آسیاب کنید.

تا جایی کار را ادامه دهید که کاملا پودری شده و به روغن بیفتند. عسل را اضافه کنید. مخلوط کنید تا به کره ای یکدست برسید. کره بادام زمینی شما آماده شده است. در حین کار توجه کنید که بادام زمینی به شدت مستعد سوختن است. بنابراین دائما در تابه مخلوط کنید. اگر نمک کمتر بهره ببرید، نتیجه بهتری خواهید گرفت.

علاوه بر اینکه می توانید این بیسکویت خوشمزه را در خانه تهیه کنید، سفارش شیرینی آنلاین هم به شما برای چشیدن طعم این بیسکویت خوشمزه یاری می نماید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 10 بهمن 1403 بروزرسانی: 10 بهمن 1403 گردآورنده: forushebartar.ir شناسه مطلب: 2173

به "طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با جادوی کره بادام زمینی طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با یاری کره بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با جادوی کره بادام زمینی طرز تهیه انواع بیسکویت خانگی با یاری کره بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید