خبرنگاران دامداران شیروانی 25 درصد گوشت قرمز خراسان شمالی را فراوری می نمایند

به گزارش فروش برتر، بجنورد- خبرنگاران- مدیر جهاد کشاورزی شیروان اظهار داشت: این شهرستان با دارا بودن 12 هزار و 600 راس دام سنگین، 25 درصد گوشت قرمز خراسان شمالی را فراوری می نماید.

خبرنگاران دامداران شیروانی 25 درصد گوشت قرمز خراسان شمالی را فراوری می نمایند

مهران حیاتی روز آدینه در گفت و گو با خبرنگار فروش برتر گفت: سالانه در این شهرستان، پنج هزار و 66 تن گوشت قرمز فراوری می گردد که از این میزان هزار و 727 تن به مصرف داخلی استان رسیده و مابقی به صورت دام زنده به سایر استان ها حمل می گردد.

وی مصرف سرانه گوشت این شهرستان را سالانه 11 کیلوگرم بیان کرد و گفت: سال جاری میزان فراوری گوشت قرمز در این شهرستان به نسبت سال قبل 5.5 درصد افزایش داشته که این میزان در سال گذشته چهار هزار و 800 تن بوده و سال جاری به پنج هزار و 66 تن افزایش یافته است.

وی اضافه نمود: سرانه مصرف گوشت قرمز در خراسان شمالی 14 کیلوگرم و در کشور 12 کیلوگرم است.

حیاتی با اشاره به اینکه ماهانه، هزار و 500 تن کنسانتره بین دامداران این شهرستان توزیع می گردد، گفت: اینک قیمت هر کیلوگرم کنسانتره یارانه ای، 29 هزار ریال و آزاد 50 هزار ریال است که دامداران درخواست جو و نهاده های دامی با قیمت مناسب را دارند.

مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: با توجه به قیمت نهاده های دامی، متقاضی دریافت کنشانتره یارانه ای زیاد است و با توجه به شیوع ویروس کرونا برای رعایت پروتکل های بهداشتی و جلوگیری از تجمع مردم، مراکز توزیع نهاده ها در شهرستان افزایش یافته است.

حیاتی اضافه نمود: هر راس گوسفند ماهانه به 30 کیلوگرم و هر راس گاو به 360 کیلوگرم نهاده دامی احتیاج دارد.

مرکز شهرستان 157 هزار نفری شیروان در 60 کیلومتری شرق بجنورد واقع است.

منبع: ایرنا
انتشار: 30 آذر 1399 بروزرسانی: 30 آذر 1399 گردآورنده: forushebartar.ir شناسه مطلب: 1102

به "خبرنگاران دامداران شیروانی 25 درصد گوشت قرمز خراسان شمالی را فراوری می نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران دامداران شیروانی 25 درصد گوشت قرمز خراسان شمالی را فراوری می نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید