خبرنگاران دامداران شیروانی 25 درصد گوشت قرمز خراسان شمالی را فراوری می نمایند
به گزارش فروش برتر، بجنورد- خبرنگاران- مدیر جهاد کشاورزی شیروان اظهار داشت: این شهرستان با دارا بودن 12 هزار و 600 راس دام سنگین، 25 درصد گوشت قرمز خراسان شمالی را فراوری می نماید.
مهران حیاتی روز آدینه در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران گفت: سالانه در این شهرستان، پنج هزار و 66 تن گوشت قرمز فراوری می گردد که از این میزان هزار و 727 تن به مصرف داخلی استان رسیده و مابقی به صورت دام زنده به سایر استان ها حمل می گردد.
وی مصرف سرانه گوشت این شهرستان را سالانه 11 کیلوگرم بیان کرد و گفت: سال جاری میزان فراوری گوشت قرمز در این شهرستان به نسبت سال قبل 5.5 درصد افزایش داشته که این میزان در سال گذشته چهار هزار و 800 تن بوده و سال جاری به پنج هزار و 66 تن افزایش یافته است.
وی اضافه نمود: سرانه مصرف گوشت قرمز در خراسان شمالی 14 کیلوگرم و در کشور 12 کیلوگرم است.
حیاتی با اشاره به اینکه ماهانه، هزار و 500 تن کنسانتره بین دامداران این شهرستان توزیع می گردد، گفت: اینک قیمت هر کیلوگرم کنسانتره یارانه ای، 29 هزار ریال و آزاد 50 هزار ریال است که دامداران درخواست جو و نهاده های دامی با قیمت مناسب را دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: با توجه به قیمت نهاده های دامی، متقاضی دریافت کنشانتره یارانه ای زیاد است و با توجه به شیوع ویروس کرونا برای رعایت پروتکل های بهداشتی و جلوگیری از تجمع مردم، مراکز توزیع نهاده ها در شهرستان افزایش یافته است.
حیاتی اضافه نمود: هر راس گوسفند ماهانه به 30 کیلوگرم و هر راس گاو به 360 کیلوگرم نهاده دامی احتیاج دارد.
مرکز شهرستان 157 هزار نفری شیروان در 60 کیلومتری شرق بجنورد واقع است.
منبع: ایرنا