پای ماکارونی و ذرت برای صبحانه
به گزارش فروش برتر، این صبحانه بسیار سنگین است و بهتر است روزهای تعطیل آن را تهیه کنید. اما در عوض طعم عالی دارد و حتما طرفدارش خواهید شد.
- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه: 35 دقیقه
- زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
- خمیر آماده پای
- 225 گرم ماکارونی لوله ای
- 6 ورق ژامبون خرد شده
- ¼ پیمانه کره
- ¼ پیمانه آرد کامل
- یک قاشق چایخوری پودر خردل
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو پیمانه شیر
- ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
- یک قاشق چایخوری سس فلفلی
- دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
- دو پیمانه ذرت پخته شده
- پیازچه
طرز تهیه
- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پای را با وردنه باز کنید و به شکل دایره ای به قطر 30 سانتی متر باز کنید. آن را داخل قالب پای قرار دهید. لبه های بیرونی آن را چین بدهید تا شکل زیبایی بگیرد.
- روی خمیر فویل بکشید و 8 دقیقه در فر بپزید. فویل را بردارید و 8 دقیقه دیگر بپزید. سپس از فر خارج کنید. دمای فر را نیز به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید.
- ماکارونی ها را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
- در این مرحله، در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را با حرارت ملایم تفت دهید و از تابه خارج کنید. در همان تابه، کره را آب کنید. آرد، خردل و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. حدود دو دقیقه کافی است. فقط باید بوی خامی آرد گرفته گردد. شیر، پیازچه و سس فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید و پنیر چدار را اضافه کنید. تا زمانی روی حرارت بماند که پنیر آب گردد.
- ماکارونی و ذرت را به مخلوط پنیر را اضافه کنید. سپس با قاشق آنها را داخل خمیر پای بریزید.
- خمیر را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. در صورت احتیاج روی آن فویل بکشید تا سطح مواد نسوزد.
- در آخر، با پیازچه تازه و خرد شده تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 490
- چربی: 27 گرم
- کلسترول: 60 میلی گرم
- کربوهیدرات: 46 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 4 گرم
- پروتئین: 17 گرم
- سدیم: 540 میلی گرم
- پتاسیم: 294 میلی گرم
- کلسیم: 293 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: forushebartar.ir
شناسه مطلب: 1891
به "پای ماکارونی و ذرت برای صبحانه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "پای ماکارونی و ذرت برای صبحانه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید