فواید فلفل تند برای سلامتی
به گزارش فروش برتر، فلفل تند انواع مختلفی دارد که در اینجا منظور همان فلفل قرمز تند است. این فلفل طبیعت گرمی دارد که به علت وجود سطح بالای کاپسیسین در آن است. بیشتر فواید فلفل به علت وجود همین ماده است و عامل اصلی ایجاد گرما بعد از خوردن فلفل قرمز نیز هست. فلفل قرمز از دیر باز به عنوان دارو در منطقه ها مختلف آسیا بکاربرده می شده است.
ضد خونریزی
یکی از مهمترین خواص فلفل خاصیت ضدخونریزی آن است. در برخی از نقاط جهان در موارد اوژانسی برای بند آوردن خونریزی از آن استفاده می گردد.
مفید برای قلب و عروق
ماده ای بسیار مفید برای قلب و عروق است. هرچند که ضدخونریزی است اما بطور شگفت انگیزی سبب بهبود جریان خون و فشار خون می گردد. فعالیت قلب را افزایش می دهد و به آن قدرت و انرژی می بخشد.
توانایی کنترل درد
خاصیت شگفت آور دیگر فلفل، توانایی کنترل درد در بدن است. در واقع فلفل، گردش خون را بهبود می بخشد و در نتیجه مواد لازم برای بهبود را به هر نوع جراحت و زخم می رساند. به همین ترتیب اثر ضدالتهاب نیز دارد.
یاری به دستگاه هاضمه
به معده یاری می نماید که فرایند هضم غذا را بهتر انجام دهد و اندازه رفلکس اسید معده را کاهش می دهد.
موثر در کاهش وزن
آمار تازه انجمن قلب آمریکا نشان می دهد که نزدیک به 150 میلیون بزرگسال و یک سوم بچه ها در آمریکا اضافه وزن یا چاقی بیمارگونه دارند. درحالی که رژیم غذایی ساده و تمرینات ورزشی معمولی برای تغییر این شرایط مفید است، تحقیقات نشان داده است که استفاده از فلفل قرمز در رژیم غذایی نیز در کاهش وزن بسیار مفید و مؤثر است. در بسیاری از منطقه ها فقیر جهان، فلفل قرمز به وفور در آشپزی سنتی استفاده می گردد، چون سبب تحرک بیشتر می گردد. این وقتی بسیار ارزشمند است که غذای زیادی برای خوردن در دسترس نباشد. بعلاوه برای کنترل اشتها به منظور کم کردن وزن بسیار مفید است، چون یکی از دلایل چاقی زیاد خوردن است. فلفل گرمازاست، یعنی دمای بدن را کمی بالا می برد، و همین کافی است که اندازه زیادی کالری بسوزد. این حالت حتی هنگامی که در حال استراحت هستید نیز روی می دهد. این خبر خوبی برای افراد چاق علاقه مند به غذاهای تند است.
پیشگیری از سرطان
تحقیقات بیشماری نشان داده اند که کاپسیسین موجود در فلفل از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می نماید و حتی سبب از بین رفتن سلول های بدخیم می گردد. اثر این ماده در از بین بردن تومورهای پروستات و بیضه و سرطان های مرتبط با اختلال هورمونی مشاهده شده است.
چگونگی استفاده از فلفل
اغلب به شکل خام یا پخته خورده می گردد. بعلاوه به شکل پودر به عنوان ادویه در غذا استفاده می گردد. ممکن است مکمل تنتوری آن نیز در داروخانه ها یافت گردد.
گروه ترجمه پارسی طب
به نقل از herbwisdom
منبع: اُکالا