طلاق دادن این زن شرایط خاصی دارد!
به گزارش فروش برتر، طلاق به هر نوعی که باشد یکی از مهم ترین تصمیم هایی است که هر فرد در زندگی خود می گیرد. طلاق انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن ها شرایط مخصوص به خود را دارد.
طلاق فرد مجنون یکی از موارد خاص در قانون است. یکی از اعمال حقوقی مهمی که دررابطه با اشخاص دارای جنون مطرح است، نحوه و شرایط مربوط به طلاق این افراد است. به عبارت دیگر، دررابطه با طلاق فرد مجنون این سؤالات مطرح می گردد که آیا اشخاصی که مجنون یا دیوانه هستند می توانند برای طلاق دادن زوجه خود اقدام قانونی انجام بدهند؟ همراه مجله اینترنتی دلتا باشید تا به این سؤالات بپردازیم.
طلاق فرد مجنون
حکم طلاق فرد مجنون باتوجه به اینکه وی دچار جنون دائمی یا دوره ای باشد، فرق دارد. در حالت جنون دوره ای، خود مجنون می تواند برای طلاق زن خود اقدامات لازم را انجام دهد؛ اما در شرایطی که به جنون دائمی یا همیشگی دچار باشد، به حکم قانون این فرد باید ولی داشته باشد و ولی او برای طلاق زن، اقدامات لازم را انجام دهد. این موضوع در ماده 1137 قانون مدنی بیان شده است.
ماده مذکور، به شرح حکم طلاق مجنون در حالت جنون دائمی پرداخته و شرایط مربوط به طلاق زوجه مجنون دائمی را مورد پیش بینی قرار داده است.
ماده ذکر شده به شرح حکم طلاق مجنونی که در حالت جنون دائمی است و شرایط مربوط به آن پرداخته است. این ماده شرایط طلاق زن مجنون دائمی را پیش بینی نموده است. بر اساس ماده مذکور: ولی مجنون دائمی می تواند در صورت مصلحت مولی علیه، زن او را طلاق دهد.
لذا بر اساس این ماده، طلاق مجنون دائمی باید از طرف ولی او انجام گردد و طبق عمومات کلی قانون مدنی، می توان گفت که ولی مجنون در این ماده اعم است از ولی قهری مجنون، وصی معین شده از طرف ولی قهری برای اشخاص مجنون و بعلاوه قیم تعیین شده که عهده دار سرپرستی یا ولایت بر مجنون است.
البته طبق این ماده یکدیگر از شرایط طلاق زن مجنون آن است که مصلحت مولی علیه یعنی شخص مجنون موردتوجه قرار بگیرد و جایی که مصلحت مجنون حکم نکند نمی تواند طلاق زن مجنون را بگیرد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نکات حقوقی مطلب در چه شرایطی خودرو یک فرد را می توان توقیف کرد؟ را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا