طرز تهیه ژله رولی
به گزارش فروش برتر، ژله بستنی، یک ترکیب پر کالری و لذیذ است که می توان آن را به صورت های مختلفی سرو کرد. برای مثال؛ سرو تک نفره در لیوان های دسر یا سرو یک تکه قالبی، از شکل های متداول این دسر هستند، اما اگر ظرف های سرو تک نفره در اختیار ندارید، پیشنهاد می کنیم از طرز تهیه ژله رولی بهره ببرید تا هم یک پذیرایی شکیل داشته باشید و هم سرو این دسر را راحت تر نموده باشید. با خبرنگاران، همراه باشید.
ژله رولی | |
تعداد نفرات | 6 نفر |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان پخت غذا | 1 ساعت |
میزان سختی | سختی کم |
میزان کالری در هر 100 گرم (ژله بستنی) | بین 250 تا 300 کالری |
ژله رولی با انواع رنگ ژله
طرز تهیه ژله رولی، ظرافت های خاصی دارد که در صورت رعایت آن ها، یک دسر مجلسی و فوق العاده شیک خواهید داشت. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه این دسر خوش ترکیب و خوشمزه را با هم می بینیم:
مواد لازم برای تهیه ژله رولی
مواد لازم برای تهیه ژله رولی، بسیار ساده و به این توضیح است:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
ژله با طعم دلخواه | 1 بسته |
بستنی وانیلی | نصف پیمانه |
آب جوش | 1 لیوان |
مراحل طرز تهیه ژله رولی
برای تهیه ژله رولی با بستنی، پیش از هر چیز، بستنی را از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شده و هم دمای محیط گردد. سپس، این مراحل را انجام دهید:
- مرحله اول: پودر ژله و آب جوش را مخلوط نموده و ترکیب حاصل را به روش بن ماری حرارت دهید تا کاملا یکدست و شفاف گردد.
- مرحله دوم: ژله را از روی حرارت بردارید و بستنی را به آن اضافه نموده و کمی هم بزنید.
نکته: همین میزان که بستنی آب شده و روی لایه قبلی کف کند، کافیست، زیاد مخلوط کردن ژله و بستنی، مانع دو رنگ شدن ژله رولی شما می گردد.
- مرحله سوم: داخل یک سینی مناسب با ابعاد تقریبی 15 در 20 را با یک کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید و مایه ژله را به طور یکدست داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید.
نکته: دقت کنید که قطر مایه ژله زیاد نگردد، چون در این صورت، هنگام پیچیدن رول ژله، ترک برمیدارد.
- مرحله چهارم: نیم ساعت بعد، ژله، آماده رول کردن است. یعنی حالت اسفنجی دارد و وقتی به سطح آن دست می زنید، بستنی، کمی به دست شما می چسبد. آن را از یخچال خارج نموده و به صورت طولی، برش هایی به ابعاد 2 در 20 روی آن ایجاد کنید.
نکته: در طرز تهیه ژله رولی، زمان خارج کردن ظرف از یخچال، بسیار مهم است. قبل از 30 دقیقه، ژله حالت منسجمی ندارد و بیش از این زمان هم ژله بیش از میزان سفت می گردد.
- مرحله پنجم: حالا هر برش را به سادگی، شبیه رولت بپیچید و آن ها را در ظرف سرو کنار هم قرار دهید. برای نیم تا یک ساعت دیگر، ظرف سرو را داخل یخچال بگذارید تا ژله ها کاملا خودشان را بگیرند.
اگر از چند رنگ ژله متنوع بهره ببرید، سینی ژله رولی شما، بسیار زیباتر و شکیل تر خواهد شد. به علاوه، اگر به ژله های رنگارنگ علاقمندید، از شما دعوت می کنیم تا طرز تهیه ژله ویترینی را هم ببینید.
ژله رولی با خامه
می توانید در دستوری که خواندید، خامه را جایگزین بستنی کنید. البته در این حالت، ژله رولی، شیرینی کمتری خواهد داشت که می توان برای جبران آن، 1 قاشق شکر به مواد افزود.
ژله رولی با شیر
در این دستور کافیست شیر را جایگزین بستنی کنید. البته دقت داشته باشید که شیر باید کمی گرم باشد تا در هنگام ریختن روی ژله داغ، نبرد و دانه دانه نگردد. در کنار این مطلب، پیشنهاد می کنیم که اگر به ژله های شیک علاقه دارید، طرز تهیه ژله دو رنگ را نیز امتحان کنید.
ژله رولی گل رز
برای اینکه رول هایی به شکل گل رز داشته باشید، یک طرف برش های طولی را به صورت صاف و طرف دیگر را به شکل هلالی یا دالبر، برش بزنید. راه دیگر این است که ژله رولی را به صورت مارپیچی بپیچانید تا لبه های دالبری ایجاد کنید. اگر از ژله های قرمز، نارنجی یا صورتی بهره ببرید، یک سینی ژله رولی گل رز خواهید داشت.
ژله های رولی، داستان نو ژله های رنگارنگ…
طرز تهیه ژله های رولی را یاد بگیرید و آن ها را در رنگ های مختلف تهیه کنید. این ژله ها برای مهمانی ها بسیار مناسب و شکیل به نظر می رسند و می توانید آن ها را به صورت گل رز و با بستی، شیر یا خامه تهیه کنید. البته، اگر فرصت شما محدود است، می توانید از سرویس خبرنگاران یاری بگیرید. سفارش آنلاین شیرینی خبرنگاران در خدمت شماست تا در کمترین زمان ممکن، یک پذیرایی تمام عیار برای مهمانی های شما تدارک ببیند.
منبع: اسنپ فود