طرز تهیه نان زعفرانی سوئدی؛ میان وعده ای خوشمزه و عالی
به گزارش فروش برتر، نان سوئدی یکی از نان هایی است که برای صبحانه پخته می گردد، ما طرز تهیه این نان خوشمزه را برایتان آماده نموده ایم.
نان زعفرانی سوئدی یکی از خوشمزه ترین نان های زعفرانی است که بعنوان میان وعده می توان آن را مصرف کرد. اگر مایلید این نان را خودتان در منزل آماده کنید؛ می توانید از دستور تهیه این بخش بهره ببرید.
مواد لازم برای پخت نان زعفرانی سوئدی:
مخمر خشک 42 گرم
آب گرم (40 درجه) نصف فنجان
آرد 4 یا 4/5 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف فنجان
شکر نصف فنجان
کره ذوب شده نصف فنجان
خامه سنگین نصف فنجان
زعفران 1/4 قاشق چای خوری
مواد لازم برای رومال نان زعفرانی
شیر 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
شکر مرواریدی یا شکر کریستال برای تزئین
دستور پخت نان زعفرانی سوئدی:
یک ظرف در دار بردارید و نصف فنجان آب را درون آن بریزید و به آرامی مخمری را که تهیه نموده اید را درون آب بریزید و آن ها را هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
یک قاشق غذاخوری شکر به مخمر و آب اضافه نموده و هم بزنید؛ در ظرف را بگذارید، مواد را به مدت 5 دقیقه در جای گرم نگهداری کنید.
در یک ظرف تخم مرغ را شکسته و با میزانی نمک هم بزنید. شیر و خامه را به این ترکیب اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
به جای مانده شکر و زعفران را به این مواد اضافه کنید و با دست یا سر خمیر گیر همزن ورز دهید، تا کاملا مخلوط شوند.
آرد را الک کنید و فنجان به فنجان آرام به مواد اضافه کنید. بعد از هر بار ریختن یک فنجان آرد آن را با مواد به خوبی مخلوط کنید تا کاملا ترکیب گردد. در آخر این مرحله باید یک خمیر صاف و یکدست که زیاد چسبنده نباشد را بدست آورید.
نکته مهمی که در این مرحله وجود دارد این است که اندازه گلوتن آرد ها با یکدیگر فرق دارد، پس به همین علت ممکن است آرد کمتر یا بیشتر نسبت به اندازهی که به شما گفتیم، بهره ببرید.
خمیری که تهیه نموده اید را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا 24 ساعت درون یخچال قرار بدهید.
فر را در دمای 190 درجه روشن کنید و بگذارید تا گرم گردد.
سینی فر را بردارید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
روی سطح کارتان میزانی آرد بپاشانید و خمیر بدست آمده را روی سطح پهن کنید و به 24 قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر تیکه تقسیم شده را با دست ورز دهید تا فرم یک طناب را به خود بگیرند، انتهای هر طرف را با دست بگیرید و در جهت مخالف یکدیگر رول کنید تا بشکل حرف انگلیسی s در بیایند
به سراغ رومال نان ها بروید. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا کاملا سفیده و زرده ترکیب شوند، سپس دو قاشق غذا خوری شیر به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
با یک برس آشپزی این مواد رومال را به روی نان ها بمالید تا کاملا سطح نان ها تخم مرغی شوند. برای جذابیت بیشتر نان می توانید شکر را روی نان ها پاشیده و به مدت 15 دقیقه دورن فر قرار دهید تا زمانی که روی نان ها قهوه ای شوند.
نکات تکمیلی در خصوص نان زعفرانی سوئدی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا یک ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه است.
نان زعفرانی سوئدی را می توانید در وعده صبحانه، میان وعده و دسر سرو کنید.
بعلاوه می توان در ماه رمضان به عنوان سحری و افطار میل کرد.
توجه نمایید میزان مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است.
منبع: گردشبان