چطور با سالمندان سفر کنیم؟

به گزارش فروش برتر، خیلی ها فکر می نمایند سفر با سالمندان سختی های زیادی دارد و بودن در خانه را به سفری که به قول خودشان چندان خوش نمی گذرد ترجیح می دهند. سفر با سالمندان باعث عوض شدن روحیه شان می گردد و آنها را از فضای افسرده شهری که مناسب آنها هم طراحی نشده، دور می نماید. سفر کردن با افراد سالخورده اگرچه با خطراتی همراه است، ولی با در نظر گرفتن برخی نکات می گردد سفری داشت که هم به آنها خوش بگذرد و هم به ما.

چطور با سالمندان سفر کنیم؟

توجه به سن، شرایط تحرک و سلامت

آخرین باری که با پدر و مادرتان سفر رفتید کی بود؟ دوران کودکی؟ همین اواخر یا یکبار رفته اید و دیگر قید سفر با آنها را زده اید؟ قدم اول برای سفر با فرد یا افراد سالخورده این است که تصمیم بگیرید چه نوع سفری می خواهید بروید و تفاوت ها را بپذیرید.

علاقه مندی ها، سن، شرایط تحرک و سلامت همسفران سالمند شما، در انتخاب جایی که می خواهید به آن بروید تاثیر دارد. برای مثال رفتن به شیراز در اردیبهشت برترین انتخاب می تواند باشد و سفر به جای سردی مثل تبریز در ماه های سرد سال آنقدرها که باید کار عاقلانه ای به نظر نمی رسد.

شما ممکن است در روز عادت داشته باشید چند جا را ببینید، ولی وقتی با سالمندان سفر می کنید در خیلی مواقع نمی توانید انتظار داشته باشید که آنها پا به پای شما بیایند. برنامه ریزی و تهیه لیستی از جاهایی که می خواهید از آنها تماشا کنید، کارتان را آسان خواهد نمود.

مراجعه به پزشک قبل از سفر

مراجعه به پزشک قبل از سفر می تواند خیال تان را از بابت اینکه در سفر دچار مشکل نخواهید شد تا حد زیادی جمع کند. پزشک می تواند داروهای لازم، مثل داروهای ضد مالاریا یا سایر آنتی بیوتیک ها را برای سفر تجویز کند و درباره پرهیزهای غذایی توصیه های لازم را ارائه کند. همراه داشتن جعبه یاری های اولیه، دستمال مرطوب یا ضدعفونی نماینده دست، آسپرین، داروهای مسهل و کیسه آب گرم می تواند تا حد زیادی مفید باشد.

برنامه ریزی قبل از سفر

سالمندان در مقایسه با جوان ترها ممکن است توانایی تحرک کمتری داشته باشند، بنابراین قبل از سفر بهتر است فکر همه جا را نموده باشید و هیچ چیز را به هرچه پیش آید خوش آید واگذار نکنید. رزرو هتل قبل از سفر باعث می گردد به محض رسیدن به مقصد بتوانید بدون معطلی به هتل رفته و قدری خستگی درکنید. سالمندان، عادات و پرهیزات غذایی خاصی دارند و ممکن است نتوانند هر غذایی را بخورند، بنابراین قبل از سفر درباره رستوران ها و جاهایی که غذاهای سالم و مناسبی دارند هم تحقیق کنید.

از سیر تا پیاز شرایط و قیمت حمل خودرو با قطار

تحقیق درباره جاهای تفریحی

قرار نیست در سفر همه روز را در هتل یا خانه بمانید. بنابراین در خصوص جاهایی که مناسب رفتن با سالمندان است و به آنها خوش می گذرد، تحقیق کنید. پیاده روی های طولانی برای هر آدمی ممکن است خسته نماینده باشد. بنابراین هتل یا محل اقامتتان را طوری انتخاب کنید که به جاذبه های اصلی شهر نزدیک باشد. و بتوان راحت به آنها رفت و آمد کرد.

در نظر گرفتن بودجه کافی برای رفت و آمد

برای بسیاری از سالمندان استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی سخت است. اینکه از پله های مترو بالا و پایین بروند یا در سرما و گرما منتظر اتوبوس بایستند. شما باید طوری بودجه سفرتان را مشخص کنید که پول کافی برای تاکسی گرفتن داشته باشید. و اگر مقصدتان بیش از یکجاست، برای راحتی خودتان و بقیه ماشین کرایه کنید. مورد دیگری که کار شما را راحت می نماید، یاری گرفتن از راهنماهای محلی برای گشت و گذار در شهر است.

نوشتن آدرس و شماره تلفن روی کاغذ

لازم نیست همه جا همراه افراد مسن بروید. کافی ست شماره تلفن و آدرس جایی که در آن ساکن هستید را روی کاغذی بنویسید و داخل کیف آنها بگذارید تا اگر مسئله ای پیش آمد، به راحتی بتوانند راستا را پیدا نمایند. بعلاوه برای اینکه خیالتان راحت باشد هتل تان را نزدیک مراکز درمانی رزرو کنید.

سفر چطور باعث شادی می گردد؟

پرهیز از پروازهای دارای توقف

سالمندان زودتر از جوان ها خسته می شوند. و به خصوص سفر در صبح زود یا در نیمه های شب ممکن است برایشان آزاردهنده باشد. اگر می خواهید بلیط هواپیما تهیه کنید به ساعت پرواز و بعلاوه جای نشستن تان در هواپیما توجه کنید. جایگاه تان را طوری انتخاب کنید که سالمندان برای رفت و آمد به سرویس بهداشتی در طول پرواز به زحمت نیافتند. بعلاوه تا جای ممکن از پروازهای دارای توقف پرهیز کنید.

منبع: اسنپ تریپ
انتشار: 26 دی 1400 بروزرسانی: 26 دی 1400 گردآورنده: forushebartar.ir شناسه مطلب: 1698

به "چطور با سالمندان سفر کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور با سالمندان سفر کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید