پوست کدام میوه ها و سبزی ها را نباید دور ریخت؟
به گزارش فروش برتر، اگر عادت دارید پوست و ساقه بعضی میوه ها و سبزی ها را در سطل زباله بیندازید، بدانید با این کار نه تنها پول خود را دور ریخته اید، بلکه بسیاری از خواص بی نظیر میوه ها را نیز از دست داده اید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از دویچه وله، سیب، یکی از میوه هایی است که نباید پوست آن را جدا کنید. پوست سیب سرشار از فیبر نامحلول، فیبر محلول و ویتامین C است. این مواد مغذی برای زدودن سموم از دستگاه گوارش اهمیت زیادی دارند. پوست سیب همچنین حاوی کوئرستین است که خاصیت ضد التهابی دارد.
مصرف پوست مرکبات نیز باعث کاهش کلسترول، فشار خون و التهاب می گردد. از پوست پرتقال می توانید در پختن مرغ و ماهی بهره ببرید.
- با پرتقال جوان بمانید
اما سیترولین، ماده مغذی موجود در پوست هندوانه است و مصرف آن اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن را خنثی می نماید. مصرف قسمت های سفید پوست هندوانه باعث جلوگیری از سرطان و بهبود گردش خون می گردد، سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و باعث تقویت میل جنسی هم می گردد. قسمت های سفید پوست هندوانه را همراه با نعناع، به آبمیوه اضافه کنید.
- آشنایی با 10 خاصیت شگفت انگیز هندوانه برای سلامتی
پوست خیار نیز اغلب دور انداخته می گردد. در حالی که پوست این میوه سرشار از ویتامین K است. ویتامین K باعث افزایش سلامت استخوان ها می گردد و به بهبود گردش خون یاری می نماید.
- خیار و 12 دلیل برای مصرف آن
از دور انداختن پوست پیاز نیز اجتناب کنید. پوست پیاز حاوی کوئرستین است و باعث حفظ سلامت قلب می گردد. پوست پیاز قرمز فواید بیشتری دارد. پوست پیاز را به سوپ و یا انواع سس ها می توانید اضافه کنید.
- آشنایی با نقش پیاز در مبارزه با سرماخوردگی
- فواید پوست پیاز برای مقابله با دیابت و سرطان
در نهایت، پوست کیوی مانند مرکبات سرشار از ویتامین C است و فیبر زیادی دارد. پوست کیوی را می توانید به اسموتی ها اضافه کنید.
- کیوی را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟
- آشنایی با 4 اسموتی برای مقابله با ریزش مو
- آشنایی با خواص غذایی پوست میوه ها