سامسونگ برای نمایشگر آیفون تاشو از فناوری نوآورانه ای استفاده نموده است

به گزارش فروش برتر، یک منبع مطلع فعال در زنجیره تامین اپل ادعا می نماید که نمایشگر آیفون تاشوی آینده این شرکت، از نوعی پنل نمایشگر تازه ساخت سامسونگ بهره می برد که تا به امروز در هیچ محصول تاشویی به کار نرفته است. حساب کاربری yeux1122 در وبلاگ کره ای ناور گزارش می دهد که آیفون تاشو یک فرایند نمایشگر اختصاصی خواهد داشت. اپل مالکیت حقوق علامت تجاری این فرایند را به دست آورده و این فرایند بعلاوه معیارهای دقیق اپل در زمینه باریکی، مصرف بهینه انرژی و اندازه روشنایی را برآورده می نماید.

سامسونگ برای نمایشگر آیفون تاشو از فناوری نوآورانه ای استفاده نموده است

این گزارش بیان می نماید که سامسونگ با ادغام مستقیم حسگر لمسی در پنل نمایشگر، به یک دستاورد بزرگ در کاهش ضخامت رسیده است. این نوآوری ضخامت کلی را در مقایسه با قطعات فعلی گلکسی زد فولد تقریبا 19% کم می نماید. گفته می گردد این پیشرفت فنی هم به بدنه ای سبک تر و هم به ساختار نمایشگری مقاوم تر منجر می گردد.

مینگ چی کو، تحلیلگر حوزه فناوری، معتقد است آیفون فولد که طراحی کتابی شکل دارد، شامل یک نمایشگر داخلی 7.8 اینچی، یک نمایشگر بیرونی 5.5 اینچی، دو دوربین در پشت، یک دوربین در جلو، دکمه پاور مجهز به تاچ آی دی (به جای فیس آی دی) و یک باتری پرظرفیت خواهد بود. او پیش بینی می نماید که ضخامت این دستگاه وقتی باز است 4.5 میلی متر و وقتی تا شده بین 9 تا 9.5 میلی متر باشد. سامسونگ در محصولات تاشوی کنونی خود، یک لایه لمسی مجزا را روی پنل اولد قرار می دهد. این کار معمولا با استفاده از فناوری لمس روی سلولی انجام می گردد و با یکپارچه سازی واقعی درون سلولی تفاوت دارد. در مدل های نو سامسونگ گلکسی فولد که از لمس روی سلولی استفاده می نمایند، الکترودهای لمسی روی سطح بالایی پنل اولد (زیر لایه محافظ) جای می گیرند.

گزارش شده که پنل نمایشگر نو برای اپل، یک گام فراتر می رود و از لمس درون سلولی استفاده می نماید؛ روشی که اپل به طور استاندارد در آیفون های خود به کار می برد. در این فناوری، لایه لمسی با لایه TFT نمایشگر ترکیب می گردد که نتیجه آن ضخامت کمتر، واکنش سریع تر و نبود هیچ فاصله ای در لمینیت است. پیاده سازی لمس درون سلولی در نمایشگرهای اولد تاشو به علت فشار مکانیکی و مسائل مربوط به پایداری در بخش لولا، چالش برانگیزتر است.

طراحی این نمایشگر را میله ای شکل توصیف نموده اند. این بدان معناست که هنگام باز شدن، صفحه نمایش تقریبا هیچ تفاوتی با یک آیفون معمولی نخواهد داشت و اثری از چین خوردگی یا شکاف لولا که معمولا در دستگاه های تاشو دیده می گردد، وجود نخواهد داشت. مارک گرمن از بلومبرگ نیز اخیرا اشاره نموده که نمایشگر آیفون تاشو در حالت باز، چین خوردگی تقریبا نامحسوسی خواهد داشت. نکته جالب این گزارش آنجاست که ادعا می نماید کوشش اخیر سامسونگ برای کاهش قابل ملاحظه ضخامت در مدل بعدی گلکسی زد فولد 7، شاید اقدامی استراتژیک برای جلب رضایت اپل و تامین الزامات فراوری این شرکت به عنوان خریدار نمایشگر بوده است.

پیش بینی می گردد گلکسی زد فولد 7 به مراتب باریک تر از نسل های پیشین خود باشد. اطلاعات منتشر شده از ضخامتی حدود 9.5 میلی متر در حالت تا شده (با احتساب برآمدگی دوربین) و حدود 4.5 میلی متر در حالت باز حکایت دارند. صحت این ارقام به معنای کاهش چشمگیر ضخامت نسبت به گلکسی زد فولد 6 است که ضخامت آن در حالت تا شده 12.2 میلی متر و در حالت باز 5.6 میلی متر میزان گیری شده است. این ویژگی بعلاوه زد فولد 7 را در ردیف باریک ترین گوشی های هوشمند تاشوی بازار قرار می دهد و آن را رقیبی برای اوپو فایند ان 5 - باریک ترین گوشی هوشمند دنیا با ضخامت 4.2 میلی متر در حالت باز - می سازد.

علاوه بر پیشرفت های ساختاری، گفته می گردد فناوری نمایشگر نوی که برای اپل در حال توسعه است، بهبودهای شایانی در نمایش رنگ ها و عملکرد روشنایی ایجاد می نماید و هم روشنایی نقطه ای و هم روشنایی معمول آن افزایش می یابد. چندین خبرنگار و تحلیلگر که فعالیت های اپل را دنبال می نمایند، می گویند این شرکت برنامه دارد اولین نمایشگر آیفون تاشوی خود را در سال آینده به بازار عرضه کند و قیمت آن ممکن است بیش از 2000 دلار باشد.

منبع: Macrumors

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 20 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1404 گردآورنده: forushebartar.ir شناسه مطلب: 2201

به "سامسونگ برای نمایشگر آیفون تاشو از فناوری نوآورانه ای استفاده نموده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سامسونگ برای نمایشگر آیفون تاشو از فناوری نوآورانه ای استفاده نموده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید