رازهای ساندویچ مغز بازاری بدون بوی زهم مثل ساندویچی های قدیمی

به گزارش فروش برتر، ساندویچ مغز یکی از خوشمزه ترین با طعم و عطر نوستالژیک است که در بین همه گروه های سنی هواداران پر و پا قرصی دارد. شما می توانید این ساندویچ مقوی و لذیذ را با استفاده از مغز گوساله و گاو یا با مغز گوسفند همراه با انواع نان مانند نان باگت یا نان بولکی به راحتی در منزل درست کنید. اگر شما هم از هواداران انواع ساندویچ ایرانی هستید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه ساندویچ مغز را به شما آموزش دهیم.

رازهای ساندویچ مغز بازاری بدون بوی زهم مثل ساندویچی های قدیمی

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مغز گوساله (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
مغز گوساله2 عدد
پیاز2 عدد بزرگ
سیر2 حبه
جعفری تازه1 دسته
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
فلفل سیاه و فلفل پول بیبربه میزان دلخواه
کرهبه میزان لازم
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
خیارشور و نان باگتبرای درست کردن ساندویچ مغز

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت و تهیه ساندویچ مغز: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه ساندویچ مغز به روش بازاری

طرز تهیه ساندویچ مغز با استفاده از مغز گاو و گوساله یا مغز گوسفند به صورت آبپز، سرخ نموده، سوخاری همراه با انواع نان و سبزیجات دلخواه قابل انجام است. در صورت تمایل، می توانید ساندویچ مغز را به صورت ترکیبی با زبان گوساله هم درست نموده و ساندویچ مغز و زبان داشته باشید. را بلد هستید؟

مرحله اول: مواد اولیه ساندویچ مغز را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل طرز تهیه ساندویچ مغز گوساله، ابتدا مغز گاو یا گوساله را به خوبی بشویید و برای چند دقیقه همراه با چند قطعه یخ و میزانی آب سرد در ظرف مناسبی قرار دهید. سپس، مغزها را از آب سرد بیرون بیاورید و پوست نازک آن را با احتیاط جدا کنید. مراقب باشید، بافت مغز تحت فشار قرار نگیرد و له نگردد.

سپس، یکی از پیازهای شسته شده و بدون پوست را به 4 قسمت تقسیم کنید. پیاز دیگر را هم ساطوری کنید و کنار بگذارید تا بعدا به ساندویچ مغز اضافه کنید. هر یک از حبه های سیر شسته شده و بدون پوست را نیز نصف کنید و کنار بگذارید.

در ادامه، ساقه های ضخیم و برگ های زرد و سیاه جعفری تازه را جدا کنید. سپس، جعفری پاک شده را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد. پس از آن، جعفری را ساطوری کنید تا در سرانجام کار، همراه با پیاز ساطوری شده در ساندویچ مغز بریزید.

یک عدد لیموترش را نیز بشویید و آب آن را بگیرید. آبلیموی تازه را از صافی رد کنید تا کاملا زلال گردد. سپس، آن را کنار بگذارید تا بعدا به مغز گوساله اضافه کنید.

در صورت تمایل، برای خرید مغز گوساله و گوسفند می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: مغز گوساله را بپزید

در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مغز گاو و گوساله، وقت آن است که میزانی آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه بگذارید. مغزها را نیز به این قابلمه اضافه کنید تا برای 30 دقیقه بپزند و کاملا نرم شوند. توجه داشته باشید، میزان آب باید به میزان ای باشد که نیمی از ضخامت مغزها را بپوشاند.

مرحله سوم: پیاز و سیر را اضافه کنید

حالا، پیازی که قبلا به 4 قسمت تقسیم کردید را همراه با سیرهای نصف شده در قابلمه حاوی مغز بریزید. افزودن پیاز و سیر از برترین روش هایی است که به رفع کردن بوی زهم مغز یاری می نماید.

مرحله چهارم: ادویه ها را اضافه کنید

در این مرحله از درست کردن ساندویچ مغز رستورانی، ادویه ها شامل میزانی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز به این قابلمه اضافه کنید تا مغز گوساله کاملا طعم دار گردد. در این فاصله، احتمالا آب درون قابلمه آغاز به جوشیدن نموده و سطح آن پوشیده از کف شده است.

توجه داشته باشید، کف ایجاد شده بر روی آب را حتما باید با قاشق بگیرید و دور بریزید. به این ترتیب، مغز گوساله پس از پخت خوشمزه تر، خوش بوتر و خوش آب و رنگ تر می گردد.

برای خرید انواع ادویه ها مانند نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: حرارت را خاموش کنید

پس از گذشت 1 ساعت، روند پخت مغزها را آنالیز کنید و از نرم شدن آن ها مطمئن شوید. سپس، حرارت را خاموش کنید و قابلمه حاوی مغز پخته شده را برای چند دقیقه کنار بگذارید تا نسبتا خنک گردد.

مرحله ششم: مغزها را برش بزنید

پس از آن که مغزهای پخته شده حرارت اولیه خودشان را از دست دادند و نسبتا خنک شدند، آن ها را از قابلمه بیرون بیاورید و روی تخته آشپزی قرار دهید. سپس، هر یک از مغزها را با یک چاقوی تیز به صورت اسلایسی با ضخامت دلخواه برش بزنید.

مرحله هفتم: قطعات مغز را سرخ کنید

در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مغز خوشمزه، میزانی کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ گردد. سپس، قطعات مغز برش خورده را در تابه قرار دهید و چند دقیقه منتظر بمانید تا یک طرف آن ها سرخ گردد. در ادامه، مغزهای برش خورده را پشت و رو کنید تا سمت دیگر آن ها نیز سرخ گردد.

مرحله هشتم: آبلیموی تازه را اضافه کنید

پس از سرخ شدن قطعات مغز، آبلیموی تازه را نیز به تابه اضافه کنید و مدتی منتظر بمانید تا آبلیمو کاملا به خورد مغز گوساله برود.

مرحله نهم: پولبیبر را اضافه کنید

در دقایق سرانجامی و پس از آن که آبلیمو کاملا به خورد مغز رفت، میزانی پولبیبر () را نیز روی برش های مغز بریزید و همراه با آن ها تفت دهید تا عطر پولبیبر آزاد گردد. سپس، حرارت را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

مرحله آخر: ساندویچ مغز گوساله را سرو کنید

پس از طی کردن مراحل بالا، حالا وقت آن است که چند قطعه نان باگت یا نان بولکی را از وسط برش بزنید و خمیر اضافی نان را خارج کنید. سپس، میزانی مغز را در میان هر یک از نان ها بگذارید و روی آن را با کمی جعفری و پیاز ساطوری شده بپوشانید.

در صورت تمایل، می توانید این ساندویچ مغز خوشمزه را با کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور () نوش جان کنید.

برای خرید خیارشور و انواع نان می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه ساندویچ مغز

  • در صورت تمایل، می توانید برش های مغز را همراه با میزانی زعفران دم نموده تفت دهید.
  • در هنگام سرخ کردن قطعات مغز، بسته به ذائقه، به جای آبلیموی تازه می توانید از آب نارنج بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید ساندویچ مغز را با استفاده از مغز گوسفند درست کنید. در این صورت، باید تعداد بیشتری مغز را تهیه کنید؛ چون مغز گوسفند کوچک تر از مغز گوساله و گاو است. طرز تهیه ساندویچ مغز گوسفند عینا مانند همان چیزی است که در دستور بالا برایتان گفتیم.
  • در صورت تمایل، می توانید 2 عدد برگ بو و یک قطعه چوب دارچین را نیز به قابلمه حاوی مغز اضافه کنید تا بوی زهم آن کاملا رفع گردد.
  • در صورت تمایل، می توانید برش های مغز پخته شده را درست مانند مرغ سوخاری در میزانی تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتانید و سپس، در روغن سرخ کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید از سرخ کردن برش های مغز صرف نظر نموده و ساندویچ مغز را با استفاده از مغز آب پز تهیه کنید.
  • بسته به ذائقه، می توانید ساندویچ مغز را با قارچ، پنیر پیتزا یا با زبان پخته ترکیب کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن ساندویچ مغز بازاری

طرز تهیه ساندویچ مغز و قارچ چگونه است؟

در طرز تهیه ساندویچ مغز و قارچ ابتدا باید مغز را در ابعاد دلخواه برش بزنید و همراه با پیاز خرد شده و ادویه در تابه مناسبی بریزید تا در طول مدت 30 دقیقه کاملا پخته گردد. سپس، قطعات قارچ را همراه با کره در تابه دیگری تفت دهید. پس از پختن مغز، میزانی آبلیموی تازه به آن اضافه نموده و برش های مغز را له کنید. در سرانجام، مغز له شده را با قارچ های سرخ شده در میان نان باگت بریزید و با سبزیجات دلخواه نوش جان کنید.

طرز تهیه ساندویچ مغز و زبان گوساله چگونه است؟

در طرز تهیه ساندویچ مغز زبان، ابتدا باید زبان گوساله را همراه با پیاز، زردچوبه، برگ بو، سیر و فلفل بپزید. سپس، پوست زبان پخته شده را جدا کنید و گوشت آن را با میزانی کره تفت دهید. مغز را نیز جداگانه بپزید و در ابعاد دلخواه برش بزنید. سپس، ترکیب زبان تفت داده شده و مغز آب پز را همراه با پیاز و جعفری ساطوری شده در نان ساندویچی قرار دهید و نوش جان کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 10 دی 1403 بروزرسانی: 10 دی 1403 گردآورنده: forushebartar.ir شناسه مطلب: 2162

به "رازهای ساندویچ مغز بازاری بدون بوی زهم مثل ساندویچی های قدیمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رازهای ساندویچ مغز بازاری بدون بوی زهم مثل ساندویچی های قدیمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید