2 طرز تهیه پاکوره هندی ؛ یک غذای گیاهی لذیذ و خوشمزه

به گزارش فروش برتر، پاکوره، پکوره، پاکورا یا پکورا نام غذایی فوری هندی و در اصل از منطقه گجرات هندوستان است که به صورت یک فینگرفود برشته شده خمیری به همراه مخلفاتی مثل سس تمر هندی یا سس فلفل تند سرو می گردد. هندی ها انواع پاکوره پیاز، پاکوره سیب زمینی و پاکوره نخود و … دارند. این غذای هندی و گیاهی خوشمزه در استان های شرقی ایران به خصوص سیستان و بلوچستان و شهر زاهدان به نام پکوره زاهدانی و استان های جنوبی ایران به نام پاکورا آبادانی و پاکورا بوشهری هم بسیار محبوب و مشهور است. 2 طرز تهیه پاکوره هندی را در مجله خبرنگاران بخوانید.

2 طرز تهیه پاکوره هندی ؛ یک غذای گیاهی لذیذ و خوشمزه

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور ارزان هند ما را تجربه کنید.

طرز تهیه پاکوره هندی با سیب زمینی و تخم مرغ

مواد لازم

آرد نخودچی: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

آرد سفید: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

سیب زمینی، هویج، کدو و پیاز رنده شده: هر کدام 1 عدد کوچک

پیازچه: 2 عدد کوچک

سیر له شده: 2 حبه

گشنیز و جعفری: ¼ لیوان فرانسوی دسته دار و ساطوری خرد شده

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

آب: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و پودر زیره: به مقدار لازم

مواد لازم برای سس تمر هندی

تمر هندی آب نموده و غلیظ: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

گوجه فرنگی: 1 عدد متوسط

فلفل سبز تند: 1 عدد

گشنیز خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

سیر: 1 حبه له شده

نمک، فلفل قرمز و پودر زیره: به مقدار لازم

آبلیمو و سرکه: در حد چند قطره

طرز تهیه

برای طرز تهیه پاکوره سیب زمینی هندی ابتدا باید سیب زمینی و هویج را آبپز کنید. سپس با رنده ریز رنده کنید. کدو و پیاز را هم درشت رنده کنید و آب پیاز را خوب بگیرد. تخم مرغ را جداگانه هم بزنید و سپس تمام مواد و ادویه جات با هم مخلوط کنید تا یک خمیر به دست بیاورید. غلظت خمیر باید مثل ماست یونانی باشد، نه خیلی شل و نه خیلی سفت. اگر خمیر خیلی سفت بود 2 یا سه قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید.

برای سرخ کردن پاکوره با اسکوپ فلافل یا قاشق از خمیر پاکوره بردارید و در روغن داغ سرخ کنید. برای درست کردن سس پاکوره ابتدا ½ بسته تمر هندی را در لیوان آب جوش بریزید و هسته تمر هندی را با دست جدا کنید. سپس تمر هندی را از صافی رد کنید. تمر هندی غلیظ را با سایر مواد در غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید تا به صورت پوره گردد. سس تمر هندی را در کنار پاکور سرو کنید.

طرز تهیه پاکوره هندی بدون سیب زمینی و تخم مرغ

مواد لازم

آرد نخودچی: ¾ لیوان فرانسوی دسته دار

آرد سفید: ¼ لیوان فرانسوی دسته دار

آرد گندم: ¼ لیوان فرانسوی دسته دار

گشنیز ساطوری خرد شده: ¼ لیوان فرانسوی دسته دار

شوید: ¼ لیوان فرانسوی دسته دار

پیاز: 2 عدد

فلفل سبز تند: 1 عدد

بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

آب: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن پاکوره هندی بدون سیب زمینی و تخم مرغ ابتدا باید آرد نخود، آرد گندم و آرد سفید، بیکینگ پودر و 1 قاشق چایخوری زردچوبه را با هم مخلوط کنید. سپس کمی آب اضافه کنید تا آرد حالت خمیر پیدا کند. مواد را با قاشق خوب هم بزنید تا یکدست گردد.

سپس پیاز و فلفل سبز را خیلی ریز خرد کنید. سبزیجات ساطوری خرد شده را با پیاز و فلفل سبز ریز خرد شده را به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه پاکورا یکدست گردد. سپس مایه پاکوره را با اسکوپ فلافل یا یک قاشق گود یکی یکی در روغن داغ بریزید تا پاکورا سرخ و طلایی گردد.

طرز تهیه پاکورا بوشهری و پاکورا آبادانی و پکوره زاهدانی هم به همین ترتیب پکوره یا پاکوره یا همان پاکورا هندی است و با سس دلخواه سرو می گردد.

مقاله طرز تهیه چیکن پاکورا یا همان مرغ سوخاری پاپ کورنی را هم در مجله خبرنگاران بخوانید.

0 0 vote

Article Rating

منبع: افق کوروش
انتشار: 6 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: forushebartar.ir شناسه مطلب: 926

به "2 طرز تهیه پاکوره هندی ؛ یک غذای گیاهی لذیذ و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه پاکوره هندی ؛ یک غذای گیاهی لذیذ و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید