فراوری بایواتانول از ضایعات کشاورزی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

به گزارش فروش برتر، محققان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل پیروز به فراوری بایواتانول 70درصد از ضایعات کشاورزی شدند.

فراوری بایواتانول از ضایعات کشاورزی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

به گزارش گروه دانشگاه فروش برتر و به نقل ازدانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، با توجه به احتیاج ضروری و اجتناب ناپذیر برای استفاده از مواد ضدعفونی و بویژه الکل طبی جهت مبارزه با ویروس کرونا، محققان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل را بر آن داشت تا در راستای یاری به این امر مهم در کنار دیگر جهادگران و با استفاده از ظرفیت علمی-عملی دانشگاه در این حوزه نقش آفرینی نمایند و طرح فراوری بایواتانول از ضایعات کشاورزی، توسط دکتر فواد مهری به عنوان مجری کلید خورد.

در این طرح هدف فراوری بایواتانول با خلوص 96 درصد از ضایعات مواد کشاوری است به طوری که کلیه ضایعات مواد قندی نظیر میوه جات غیر قابل استفاده و حتی مواد نشاسته ای طی فرآیند تخمیر بی هوازی (fermentation) به اتانول تبدیل می گردد؛ لذا محققان این دانشگاه با بهینه کردن شرایط فرآیندی از جمله دما، میزان اسیدیته و میزان مواد مغذی مورد احتیاج باکتری فراوری نماینده اتانول، موجب تسریع فراوری اتانول به مدت زمان سه روز شدند در حالی که به روش های مرسوم به مدت زمان حداقل 7 تا 10 روز احتیاج است.

در این طرح با توجه به ظرفیت بالای استان در فراوری مواد سلولزی، استفاده از این مواد را جهت فراوری بایواتانول ارزان قیمت تر در راستای کار خود قرار داد؛ لذا در حال حاضر ظرفیت فراوری روزانه 100 لیتر اتانول 70 درصد وجود دارد و در صورت احتیاج به مقادیر بالا نیز قابلیت افزایش مقیاس به راحتی وجود دارد. در اقدام اولیه بایواتانول 70 درصد با نام ویروکیل (ViroKill) در ظروف با حجم cc 250 در دانشگاه بین اعضای هیئت علمی دانشگاه و کارمندان توزیع شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 1 تیر 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: forushebartar.ir شناسه مطلب: 764

به "فراوری بایواتانول از ضایعات کشاورزی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری بایواتانول از ضایعات کشاورزی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید